Kategorier
Ikke-kategoriseret

Hard Lordi Hallelujah

I sidste weekend var vi i København. Der var forskellige ting på programmet, men årsagen til turen og det væsentligste programpunkt for min 12-årige og mig var koncert søndag aften i Royal Arena.

Vi skulle se Sabaton, og det var lidt af et brag. Jeg var nok ikke taget af sted, hvis det ikke havde været barnets store ønske, men det var et godt show, og jeg kan godt lide musikken, selv om jeg ikke dyrker den udpræget.

Opvarmning var Lordi og Babymetal. Jeg kan ikke ret godt med Babymetal, men at høre Lordi var en stor forløsning på en spænding, der har siddet i mig siden 2006, hvor de tog verden (mig) med metalstorm, da de vandt Eurovision (blandt andet grundet stemmerne fra World og Warcraft-segmentet). Så det var godt at få dem set, og de var sjove og gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *