Kategorier
Ikke-kategoriseret

Death Island Festival i Nordjyske – for the record

Så var der Death Island Festival i går. Jeg var af sted sammen med min ven og tidligere kollega Natasja, og vi blev passet op af Nordjyske, der tog billeder og fik en snak med os. Det blev til denne artikel. Det er altid morsomt at se mediernes fortolkning eller forvrængning af ens ord, og artiklen er da ok, men der er en del smuttere. Here goes:

1 Natasja hedder Natasja og ikke Natacha.

2 Vi snakkede med Hans-Jørgen og ikke Chris fra Svartsot (på billedet).

3 I ovenstående citat fik de ikke med, at jeg fremhævede Heavy Agger – og at jeg havde lidt af et glimt i øjet, da jeg sagde HELT til Viborg eller Aalborg. LOL.

4 Jeg sagde noget i retning af ovenstående, men det var i en sammenhæng, hvor jeg sagde, at vi var mange gamle, der stadig hører metal, men at der OGSÅ kommer nye til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *