Kategorier
Ikke-kategoriseret

Melder klar til fastelavnsboller

Én af mine store interesser er bagværk og særligt sæsonbetonet bagværk.

Og når jeg siger, at det er en interesse, så mener jeg egentlig ikke, at jeg bager specielt meget.

Bevares, jeg kan godt bage en kage eller en kringle eller nogle julesmåkager, men jeg gider ikke se andre mennesker konkurrere i bagning i fjernsynet, og jeg er primært interesseret i at spise bagværk frem for at fremstille det.

Sekundært er jeg interesseret i kulturhistorien bag diverse former for bagværk, og det er her, sæsonbetonet bagværk kommer ind i billedet.

Julen er slut, og derfor glider vi umærkeligt videre til fastelavnsboller. Nogle mennesker har brug for at melde ud, at de synes, det er lige i overkanten at skride direkte til fastelavnsboller, så snart kalenderen er skiftet til et nyt år, og nogle mennesker synes endda godt, de kan få nok af fastelavnsboller, og her vil jeg bare melde mig klar: Bring on fastelavnsboller.

Særligt når vi med den nye regeringsaftale står til at miste de varme hveder. Det vil ændre voldsomt på det bagværks-kulturelle år i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *